Skånebeslag använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Återförsäljare

Skånebeslags samarbetspartners

Har du ingen möjlighet att besöka Skånebeslags utställning och lager i Arlöv utanför Malmö kan du alltid vända dig till några av våra samarbetspartners. Här får du samma goda service och kunskap som om du handlade direkt av oss. Har du andra frågor som rör beslag så är du mer än välkommen att kontakta oss på info@skanebeslag.se

Ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedja som finns på 75 orteri landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra kundgrupper är stora och små byggföretag samt privatpersoner.

Dahl

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark&VA, Industri, Kyla och Fastighet. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter.

Skånebeslag är den enda leverantör du behöver för alla typer av lösningar när det gäller beslag. Vi tar fram de beslag du vill ha och tar totalansvar för paketlösningar med produkter från olika underleverantörer. Och vi och våra samarbetspartners är vana vid snabba leveranser.Privatpersoner

Vänligen kontakta er lokala bygghandel.

HBV-Avtal

Nordbygg på Stockholmsmässan 2018

Vi ställer ut på NORDBYGG DEN 10-13 April 2018 på Stockholmsmässan.
Välkomna till vår monter A18.01 för att se våra nya badrumsskåpsserie tillverkade med Välinge Innovation system (three spine). Med ny LED belysning. Perfekt för nyproduktion och stambyte. A betyg i SundaHus och Rekommenderas av Byggvarubedömningen.

Snabbguide

Det är lätt att beställa på Skånebeslags hemsida.

Klicka här för att mer info